IndexPortalFAQZoekenGebruikersgroepenGebruikerslijstRegistrerenInloggen

Onbeantwoorde berichten bekijken
 

Darkforest Territory

 
TopicsBerichten
Laatste bericht
Geen nieuwe berichten

Bloodriver

The Bloodriver scheid the Oakwoods en Pineforest van elkaar. Deze rivier bestaat niet uit bloed maar uit een zwart, slijmerig spul dat er op bloed lijkt. Het smaakt naar aarde en het is het enige drinkbare in de omgeving. Er wordt hier vaak afgesproken omdat het een goed herkenningpunt is. De rivier is omgeven door stenen van allerlei hoogtes.
00
Geen nieuwe berichten

Mud puddles

Als je niet beter weet loop je snel langs deze pek. The mud puddles is een klein moeras vol met modderige vijvertjes. Het is er gevaarlijk en het stinkt maar als je beter weet dan is het alle moeite waard om er te komen. Want als je de modder en het vuil heen kijkt werken deze vijvertjes als The Lake in starclan. Het is de enige plek om de clans te kunnen zien en om in contact te komen met levenden.
00
Geen nieuwe berichten

The Echo Cliff

Als je de echo's in het woud niet gekmakend vind dan kan je je hier wagen. Wie de Echo Cliff inloopt zal naar tientallen echo's van inmiddels vergeten warriors moeten luisteren. Misschien waag je je hier te komen in de hoop iets nieuws te leren of omdat het de enige plek is waar de pikzwarte open lucht te zien is.
00
Geen nieuwe berichten

Horse meadow

Dit wonderbaarlijke plekje is lastig te vinden, niemand weet waarom dit midden in the Dark Forest ligt. Het is een klein weiland met enkele paarden, het is de enige plek waar de zon komt en waar het op Starclan lijkt. Helaas is deze plek niet zo fijn als je zou denken: de bloemen geven een slaperig effect af die je voor altijd in slaap zal laten vallen als je langer dan 48 uur blijft...
00
 Topics  Antwoorden  Auteur  Bekeken  Laatste bericht 
Geen bericht
 Terug naar boven 
Gebruikers op dit forum: Geen
Moderators:Geen
Permissies van dit forum:Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
-
Ga naar: